Παρουσιάσεις

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury Avator™

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury Avator™

Οι νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Avator™ της Mercury Marine® είναι γεγονός…

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury Avator™

Η Mercury Marine® παρουσιάζει τους νέους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες Avator™ ανεβάζοντας το πήχη των επιδόσεων, της ευκολίας φόρτισης και της συνδεσιμότητας.

Η Mercury Marine® , παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης Avator™. Τα νέα μοντέλα εντάσσονται στη σειρά ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης της Mercury που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών (CES) τον Ιανουάριο του 2023. Δύο ακόμη ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες θα διατεθούν στην αγορά τους επόμενους μήνες, καθώς η Mercury υλοποιεί τη δέσμευσή της να είναι ηγέτης στην ηλεκτρική πρόωση.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που υλοποιούμε τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση με το όνομα Mercury Avator™, και την παρουσίαση των ηλεκτρικών εξωλέμβιων κινητήρων 20e και 35e”, δήλωσε ο John Buelow, Πρόεδρος της Mercury Marine.

“Βασισμένοι στην επιτυχία του Avator 7.5e, αυτοί οι εξωλέμβιοι κινητήρες θέτουν νέα σημεία αναφοράς για την καινοτομία, τις επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα. Οι επενδύσεις και η ανάπτυξη που πραγματοποιούμε, τοποθετούν τη Mercury σε θέση ώστε να συνεχίσει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο Avator και σύντομα να παραδώσει και άλλους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες χαμηλής τάσης, που θα αλλάξουν τον κλάδο”.

Τα μοντέλα 20e και 35e διαθέτουν πολλά κοινά καινοτόμα χαρακτηριστικά με τον 7.5e, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης στον κλάδο τεχνολογίας κινητήρα εγκάρσιας ροής, μιας έγχρωμης έξυπνης οθόνης με έντονη αντίθεση χρωμάτων ώστε να είναι ευανάγνωστη σε κάθε συνθήκη φωτός και μιας αμφιδέξιας λαγουδέρας.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών μπαταριών Avator για μεγαλύτερη εμβέλεια και διάρκεια λειτουργίας, καθώς και πλήρη πρόσβαση στην εφαρμογή Mercury Marine με την ενσωματωμένη μονάδα SmartCraft® Connect.

Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator 20e και 35e παράγουν ισχύ 2200W και 3700W, αντίστοιχα, στον άξονα της προπέλας. Η επιτάχυνση του 20e είναι εφάμιλλη με την επιτάχυνση ενός τετράχρονου 5hp, ενώ του 35e είναι άμεσα συγκρίσιμη με έναν τετράχρονο κινητήρα 9,9hp της Mercury.

Και τα 2 μοντέλα διατίθενται με λαγουδέρα ή χειριστήριο και είναι ιδανικά για πρόωση μικρών σκαφών, συμπεριλαμβανομένων των αλιευτικών σκαφών αλουμινίου, των micro skiffs, των φουσκωτών με γάστρα, των tenders και των μικρών σκαφών.

“Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator είναι έξυπνα, ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία πλεύσης. Με μεγάλη ευελιξία ώστε εύκολα να μπορεί ο χειριστής να επεκτείνει την εμβέλεια και τον χρόνο λειτουργίας”, δήλωσε ο Tim Reid, αντιπρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων και σχεδιασμού της Mercury Marine.

“Έως και τέσσερις από τις νέες μπαταρίες 2300Wh της Mercury μπορούν να συνδεθούν και να πραγματοποιείται η διαχείρισή τους μέσω του αποκλειστικού μας Power Center, το οποίο με ασφάλεια διαχειρίζεται την ισχύ, επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και του κινητήρα και επιτρέπει τη φόρτιση σε ένα μόνο σημείο”.

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury Avator™

Το πρόγραμμα Avator επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Mercury να επαναπροσδιορίσει την πρόωση στη θάλασσα με τρόπους που αφήνουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον σε όλες τις σειρές προϊόντων που κατασκευάζει. Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator μεταμορφώνουν την εμπειρία στο νερό, καθιστώντας δυνατή την πλεύση με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Κάθε ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας είναι επίσης κατασκευασμένος από πολλά εξαρτήματα που είναι ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα.

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury Avator™

Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Avator™, η “επανάσταση” αρχίζει από τη Mercury Marine®. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες Avator, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα mercurymarine.com ή την zois.gr (του επίσημου εισαγωγέα Ελλάδος).

Αφήστε μια απάντηση