Η παραγγελία σας, μπορεί να εξοφληθεί με τους εξής τρόπους:

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει από το κατάστημα τότε η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά. Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει με κάποιον από τους τρόπους αποστολής τότε έχετε τις εξής επιλογές:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στην περίπτωση που επιλέξτε την κατάθεση μέσο τράπεζας η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Λεπτομέρειες για να προβείτε στην κατάθεση, παρουσιάζονται παρακάτω:

Όνομα Λογαριασμού      ΤΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αριθμός Λογαριασμού    6355137931715

Όνομα Τράπεζας  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN    GR8401713550006355137931715

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε τον Αριθμό Παραγγελίας ή το Ονοματεπώνυμο με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία.

Στην συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη με fax στο τηλέφωνο 22 510 24 000 ή με email στο nitatas[@]hotmail.com. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, ετοιμάζουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.

ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ

Στην περίπτωση που επιλέξτε να πληρώστε με ταχυδρομική επιταγή, τα στοιχεία του παραλήπτη είναι: Τατάς Κων. Νικόλαος, Πώληση και Επισκευή Σκαφών και Κινητήρων Θαλάσσης, 6o χλμ. Περιφ. Οδού Μυτιλήνης – Θερμής, ΤΚ81100, Λέσβος. Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Με την λήψη της ταχυδρομικής επιταγής, ετοιμάζουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στην περίπτωση που επιλέξτε την αντικαταβολή η παραγγελία σας αποστέλλετε άμεσα αλλά εσείς επιβαρύνεστε το κόστος της υπηρεσίας που ανέρχεται στα 1,80€ ανά παραγγελία.

ΜΕ PAYPAL

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με PayPal άμεσα και εύκολα. Εάν επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής, στην συνέχεια θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Τα μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, είναι να γνωρίζετε το email και το κωδικό πρόσβασής σας.

Σας ευχαριστούμε!